Jeg er tilbake

Nå er jeg tilbake fra bloggpausen min. Gav dere ingen beskjed om at jeg tok en, men jeg orket ikke, og har ikke hatt tid til å blogge. Nå er den ene eksamen min over, og resten skal jeg ikke ta før til våren. Nå begynner det endelig å roe seg for meg igjen, og da håper jeg at jeg kan være tilbake på bloggen. Ser jeg har fremdeles rundt 20 lesere hver dag. Jeg har funnet noen ting jeg skal blogge om, siden jeg ikke tar så mye bilder lengre. Har gått lei, pga alle bildene jeg har tatt dette året, til julekort og slikt. Her er det jeg ønsker å blogge om ut året. 

- Julekalender

- Hverdag

- Outfit

- Innkjøp

- Julepynt

- DIY jul

- Julepresanger

- Tips

- Inspirasjon

- Foto (hvis jeg tar noen bilder)

- Instagram lately

- Nyttårssløfter

- Året som har gått

- Meninger

- Oppskrifter, matlagning, baking

- Ønsker

- Og andre ting jeg kommer inn påDa får vi håpe at jeg klarer å holde motet oppe, og klarer å fortsette å blogge, og ikke glemmer det ut. Ha en flott dag, så skal jeg få publisert julekalenderen fra 1 desember, og til 5 desember senere. 

Noe dere jeg ønsker at jeg skal blogge om? 

Noe dere vil jeg ikke skal blogge om?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

23, Karmøy

Blogger om foto, mote, inspirasjon, hverdag og alt som faller meg inn. Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Eget fotostudio. Canon eos 70d. Canon Ixus 155. Bildene jeg tar kan dere se på fotocaro.no eller på fotocaro på facebook. Instagram: fotocaroo

Stikkord:

Kategorier

Arkiv

hits