Frozen

Tenk, om ikke så alt for lenge kommer frosten, kulden, kanskje snøen her. Føler meg ikke klar for det i år, med årets sommer. Er utrolig glad for jeg har fått vært 2 uker i Thailand og en uke i Bulgaria, det har hvertfall vært årets sommer for meg. Var jo også 3 uker i Bergen, men kan ikke skrøyte over været der heller. Skulle gjerne hatt en sommer som den vi hadde i fjor, da hadde jeg vært klar for kulden og vinteren nå. Men kulden og vinteren kommer om jeg vil eller ikke. Om det kommer noe snø i år, er jeg egentlig sikker på at det ikke blir, fordi vi aldri får snø her jeg bor, noe som gjør meg ingenting. Selv om jeg heller vil ha snø enn regn. 

Fordelen med at det begynner å bli kaldt er at jeg endelig kan bruke de varme klærne mine igjen, kan fyre i ovnen, tenne lys, ha på varmeovn, ligge under teppet, se mer tv/film/serie, innekos, kakao, strikking/hekling, kjekkere å jobbe med studier, osv. 

Ha en fin kveld alle sammen! 

Liker dere vinteren? 

#høst #winter #vinter #autumn #cold #kald #frozen #frost #kulde #snø #snow #oktober

Én kommentar

missmommy.blogg.no

01.10.2015 kl.22:29

Liker vinteren :) men den er litt lang :) er glad vi har 4 årstider:) ha en god kveld:)

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

23, Karmøy

Blogger om foto, mote, inspirasjon, hverdag og alt som faller meg inn. Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Eget fotostudio. Canon eos 70d. Canon Ixus 155. Bildene jeg tar kan dere se på fotocaro.no eller på fotocaro på facebook. Instagram: fotocaroo

Stikkord:

Kategorier

Arkiv

hits