Plutselige forandringer for meg

I dag ble det plutselig brått forandringer for meg. Jeg skulle til frisøren og til Stavanger, men frisøren var syk, og jeg fikk beskjed hva jeg kunne gjøre for å få meg leilighet. Jeg var innom en leilighet å så, og den virket veldig grei. Og etter mye om å men bestemte jeg meg for å velge den. Jeg får også god internett igjen, som vil bedre bloggen, Jeg får lage den maten jeg vil igjen, og jeg styrer alt selv. Jeg skal bo helt alene, noe som jeg aldri har gjort før. Jeg både gleder meg og gruer meg. Vet ikke helt hva jeg har gjort, men håper at det kommer til å bli spennende å gøy. Kan fremdeles både besøke familie/venner, og få folk på besøk! Skal bo ved siden av en kirkegård, så får håpe det ikke spøker så mye, neida. Blir nok kjedelig å bo helt alene, men vet hvertfall at det er noen som bor ovenfor meg, så får håpe jeg ikke føler meg helt alene. Bor du alene? 

4 kommentarer

Renée Elverhøi

21.09.2015 kl.19:34

Det er veldig deilig å bo for seg selv, friheten og plassen osv :)

Marielle Kristine Eliassen

21.09.2015 kl.21:18

Åh, så spennende da! Ønkser deg all lykke til videre, og håper du trives der! ^^

Akkurat nå bor jeg alene, fordi kjæresten er på kurs på Stord (2 timer unna, så han bor i egen hybel og kommer hjem i helgene), og fordi faren hans bor i Thailand 5-6 mnd om gangen. Han bor sammen med konen sin fra august-desember og fra januar-mai. Men bor i blokk, og bor i første etasje og har jo naboer da rundt meg uansett hvilken retning jeg snur meg. I tillegg har vi katt, noe som hjelper ganske mye med tanke på ensomheten, hihi. :D

Caroline

21.09.2015 kl.22:41

Renée Elverhøi: det vil jeg tro! :D har bodd med kjæreste før til det ble slutt. Så er første gang jeg skal bo helt alene uten noen rundt meg! Men det blir nok godt også :) Kun jeg som bestemmer alt :)

Caroline

21.09.2015 kl.22:43

Marielle Kristine Eliassen: Tusen takk :) blir spennende :) Stord er vell en time/en og en halv fra meg tror jeg, sånn ca. Koslig det :) Du er heldig som har katt da hvertfall! :)

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

23, Karmøy

Blogger om foto, mote, inspirasjon, hverdag og alt som faller meg inn. Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Eget fotostudio. Canon eos 70d. Canon Ixus 155. Bildene jeg tar kan dere se på fotocaro.no eller på fotocaro på facebook. Instagram: fotocaroo

Stikkord:

Kategorier

Arkiv

hits