Mye å se frem til

Håper på at 2015 blir et flott år, selv om det ble slutt mellom meg og Marius. Jeg har hvertfall mye å se frem til.

Februar: Lørdag skal jeg og Anette på black and white party, og søndag skal vi på kino, fifty shades of grey. Familie selskap. 

Mars: Skal lage overraskelse kake til broren min som blir 8 år, håper jeg får det til. Familieselskap. Jeg skal på Lisa Williams med mamma. Barnevakt. Ta bilder i utdrikningslag. 

April: Jeg reiser til Thailand sammen med pappa. Familie selskap. Et søskenbarn skal konfirmeres. 

Mai: Jeg har bursdag, familie selskap. 17 mai, ikke det at jeg er så veldig stor fan av den dagen. Jeg skal ta bryllups bilder. 

Skal også gjøre mye annet, men det er ikke høydepunktene. 17 mai har jeg aldri vært fan av, fordi vi alltid ble tvunget til å gå i tog, og det var det verste jeg gjorde. Så det gjorde at jeg mislikte 17 mai. Jeg feirer 17. mai om familien har stor samling i år også, da er det litt kjekkere. Men om jeg må kjøre med bunad, så vet jeg ikke om jeg kommer meg så langt. Men det får tiden vise. 

Håper også at jeg og Anette får kommet oss på hyttetur, og en utenlandsreise. Har du noe å se frem til? 

#fremover #gleder #fremtid #glede

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

22, Karmøy

Blogger om foto, mote, inspirasjon, hverdag og alt som faller meg inn. Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Eget fotostudio. Canon eos 70d. Canon Ixus 155. Bildene jeg tar kan dere se på fotocaro.no eller på fotocaro på facebook. Instagram: fotocaroo

Stikkord:

Kategorier

Arkiv

hits