Savner å være brun

Går litt gjennom gamle bilder, å nå når jeg kom til Rhodos. Så savner jeg den nydelige brunfargen jeg fikk der nede. Nå har jeg veldig lyst til å reise til Rhodos igjen, i 2 hele uker, ligge å sole meg, og bade hele tiden. I 4-5 tiden på ettermiddagen gjorde vi oss klar til å spise og se på show. Jeg skulle gjerne tenket meg å blitt så brun og fin som jeg var da. Når jeg kom hjem, følte jeg at jeg var svart. La ikke merke til hvor brun jeg var, før jeg kom hjem. Ansiktet ble fort lyst igjen, men resten av kroppen var brun og fin lenge. 

Flere som lengter etter sommer, å være brun? 

#sommer #sol #ferie #rhodos #brun 

3 kommentarer

Madde K.K

31.01.2015 kl.16:54

Ja, virkelig. Savner sommeren!

Håper du får en kjempe fin lørdag :)

Cecilia Catharina

31.01.2015 kl.17:57

Ja! Jeg gleder meg utrolig mye til sommeren melder sin ankomst og man kan ligge og sole seg og ta livet helt med ro, haha :D

Ha en fantastisk lørdag videre fine du :D

Caroline

02.02.2015 kl.11:08

Cecilia Catharina: det skal bli herlig!! :D endelig fått sol, og kjenner jeg gleder meg til temperaturen blir varmere :) ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

22, Karmøy

Samboer med verdens beste Marius. Kjøpte hus sammen våren 2014. Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Eget fotostudio. Canon eos 70d. Canon Ixus 155. Bildene jeg tar kan dere se på fotocaro.no eller på fotocaro på facebook.

Stikkord:

Kategorier

Arkiv

hits