Kraftig migrene

I går fikk jeg et kraftig migrene anfall. Det begynte på jobb, men jeg måtte bare fullføre arbeidsdagen. Når jeg endelig kom hjem var det rett i seng. Mørkt rom, salt chips, og søvn. Jeg våknet igjen kl 19, og fant ut at jeg ikke kunne sove lengre. Det verste med migreneanfallene, er at jeg blir så veldig svimmel og hodet dunker så fælt når jeg beveger meg. Når jeg kom meg ut av sengen, var det i stolen i stuen, og vente på at middagen var klar. Når jeg hadde spist middag ble jeg liggende på sofaen, og vurderte å sove der for natten. Men jeg kom meg opp, og i seng. Og der ble jeg liggende til halv 10 i dag. Det som er greit med migrene, er at jeg blir helt uthvilt, det er vell det eneste positive med det. 

Derfor ble det null blogging i går. I dag skal jeg ta det med ro. Det må jeg alltid dagen etter det kraftige anfallet. Men i kveld skal jeg ut på byen, medlemsfest for treningssenteret. Tror det er viktig at jeg slapper godt av til det. Håper hvertfall at det blir gøy. Flere som sliter med migrene? 

2 kommentarer

Anette

31.01.2015 kl.12:51

Off.. håpa formen e go te i kvell :)

Caroline

31.01.2015 kl.12:59

Anette: håpa på de, bara trøtt og sliten, men håpa de gir seg te i kvell :)

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

22, Karmøy

Samboer med verdens beste Marius. Kjøpte hus sammen våren 2014. Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Eget fotostudio. Canon eos 70d. Canon Ixus 155. Bildene jeg tar kan dere se på fotocaro.no eller på fotocaro på facebook.

Stikkord:

Kategorier

Arkiv

hits