Ekstrajobb?

Jeg jobber ikke så mye for tiden, og har nå begynt å tenke på å få meg en ekstrajobb. Helst kveldstid og helger, slik at jeg også kan jobbe i barnehage på dagstid. En ting jeg er skeptisk med til ekstrajobb, er at jeg er redd det ikke blir mye avslapning, og at dagene bare går i ett sett. Vil ikke jobbe hele tiden, vil også ha litt fri innimellom, for å hente meg selv inn igjen. Er jeg bare ringevikar kan jeg heldigvis si nei. Sier jeg nei får jeg alltid dårlig samvittighet, og sier jeg ja til en annen plass, får jeg alltid dårlig samvittighet når de andre spør meg. Håper jeg snart kan slutte med det, og heller tenke på meg selv. Da vil jeg tro det blir lettere med ekstrajobb også. 

Vet ikke helt hvilken ekstrajobb jeg vil ha, men nå tenker jeg på hjemmetjenesten eller bu og behandlingshjem. Men vet ikke helt hvilken av de som er kjekkest. Jeg har også tenkt på å jobbe i en butikk, men uten matlagning, og matvarer, men med klær, lamper, sko, osv, går helt fint. Er ikke så mye jobb for tiden, men mandag skal jeg prøve å ringe hjemmetjenesten og bu og behandlingshjem, og høre om de trenger vikarer. Jeg har gått på helsefagarbeiderfaget, men har ikke vært lærling, fordi jeg heller hoppet over til barn og ungdom. Og jeg lærer veldig fort praktisk. Vi får se hva jeg ender opp med, og hva som skjer. Jeg vil helst jobbe med mennesker hvertfall. Har dere ekstrajobb? 

Er det en ekstrajobb dere kunne tenket dere?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

22, Karmøy

Samboer med verdens beste Marius. Kjøpte hus sammen våren 2014. Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Eget fotostudio. Canon eos 70d. Canon Ixus 155. Bildene jeg tar kan dere se på fotocaro.no eller på fotocaro på facebook.

Stikkord:

Kategorier

Arkiv

hits