Day two - ti ting om deg selv

Day two - ti ting om deg selv

1. Elsker å høre på musikk, oftest mye forskjellig. Spørs hvilket humør jeg er i. 

2. Liker å være sammen med barn, jobber med barn, og vil fortsette med det. Du får en meningsfull tid og mye morsomme fortellinger. Barn er fantastiske. 

3. Blir en bjørn om vinteren, der jeg går i dvale og ikke orker så mye. Så kommer våren og da våkner jeg mer til. 

4. Elsker sommeren og hater vinteren. Elsker sommeren for da slipper vi å kle oss så mye, det er lyst lenge og det er ikke så kaldt. Vinteren er så kald og lang. Og jeg er så trett. Bilen blir også frossen, og det er kjedelig å måtte stå opp ekstra tidelig for å starte bilen og måke, osv. 

5. Elsker å ta bilder. Spesielt av mennesker. Og kunne tenket meg mange modeller, og helst ute. For der liker jeg lyset så godt. Er mange flotte plasser her på Karmøy, men lite venner har jeg som liker å bli tatt bilder av. Har heldigvis to stykker som liker å være modeller for meg. Skulle bare vært oftere. Men kunne også tenkt meg noen andre modeller enn de to venninene mine og mine kjære brødre. 

6. Liker å være sosial. Finne på kjekke ting. 

7. Elsker å bake. Synes det er veldig gøy å bake, og er noe jeg kommer til å gjøre mer når jeg har eget kjøkken. Jeg vil lære meg å lage vanskelige og fine kaker, og mer forskjellige sorter. 

8. Er veldig glad i dyr. Spesielt katter. Fine, og kan være kjempegode venner. Og synes det er gøy å få tatt bilder av dyr også. 

9. Liker veldig godt å slappe av, med f.eks. høre på musikk, se på bilder, se serier/film, spille sims, og av og til andre spill som f.eks. fifa og wii. 

10. Jeg har ikke villet trene på treningsstudio før, fordi jeg synes det er dyrt, men nå når jeg har fått en prøveuke gratis, har jeg funnet ut at det er gøy, og da tror jeg at jeg må begynne også. Visste du noen av disse tingene? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

22, Karmøy

Samboer med verdens beste Marius. Kjøpte hus sammen våren 2014. Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Eget fotostudio. Canon eos 70d. Canon Ixus 155. Bildene jeg tar kan dere se på fotocaro.no eller på fotocaro på facebook.

Stikkord:

Kategorier

Arkiv

hits