Inception

I går var jeg på kino å så filmen Inception. Forstod den ikke helt siden jeg ikke hadde lest om den på forhånd, men i slutten forstod jeg den. Et lite referat fra filmen.

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) er en dyktig tyv, den absolutt beste i den farlige kunsten å hente ut: å stjele verdifulle hemmeligheter fra dypet av underbevisstheten i drømmetilstand, når hjernen er på sitt mest sårbare. Cobbs sjeldne evne har gjort ham til en ettertraktet aktør i denne svikefulle nye verdenen av industrispionasje, men den har også gjort ham til en internasjonal rømling og kostet ham alt han noen gang har hatt kjært. Nå får Cobb sjansen til å gjøre rett og skjel for seg. En siste jobb kan gi ham livet tilbake, men bare hvis han makter det umulige - "inception", begynnelsen. Istedenfor å utføre det perfekte tyveriet skal Cobb og hans ekspertteam gjøre det motsatte; oppgaven deres er ikke å stjele en idé,men å plante en. Lykkes de, kan det bli det perfekte lovbruddet.
Men verken ekspertise eller grundig planlegging kan forberede teamet på møtet med den farlige fienden som synes å spå hvert eneste trekk de gjør. En fiende som bare Cobb kunne forutsett.
Denne sommeren er hjernen din åstedet.Det var en bra film, så kan anbefale den. I tillegg kan jeg anbefale dere å lese hva den handler om før dere ser den, for jeg visste ikke hva den handlet om, men kom heldigvis inn i den.

Noen som har sett filmen?

6 kommentarer

Celine

25.09.2010 kl.15:20

niks, har ikke det :)

>>[foto]T H E R E S E[osv]<<

25.09.2010 kl.15:47

Jeg skal kanskje se den neste helg! :)

Liisa, min hverdag ++

25.09.2010 kl.18:22

Har ikke sett den enda.. :)

Cathrine Nesset - fotografi

25.09.2010 kl.19:04

Nei ;p

KB

25.09.2010 kl.20:07

Kjempefin blogg! Ha en strålende kveld :-)

Herdis - Photography

26.09.2010 kl.00:39

Jeg har ikke sett filmen... :o

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

22, Karmøy

Samboer med verdens beste Marius. Kjøpte hus sammen våren 2014. Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Eget fotostudio. Canon eos 70d. Canon Ixus 155. Bildene jeg tar kan dere se på fotocaro.no eller på fotocaro på facebook.

Stikkord:

Kategorier

Arkiv

hits