Barn og ungdom eller ambulansefag?

I dag skulle jeg bare inn på vigo å sjekke om jeg hadde fått svar på hvilken skoleplass jeg har fått, og i dag sto svaret. Jeg kom inn på barn og ungdom som jeg vil. Da må jeg ta buss hver dag og stå opp tidligere enn normalt. I tillegg er jeg på ventelista på ambulansefag, jeg ligger på 4 plass, men aner ikke om jeg skal si ja til venteplass, for kommer jeg inn der mister jeg den andre. Vil jeg flytte til Sauda? Nei! Vil jeg gå på ambulansefag? Ja! Har i hvertfall et vanskelig valg foran meg nå, men lurer på om jeg skal takke nei til venteplass. Har andre muligheter for å bli ambulansepersonell, så da er det lureste å gå barn og ungdom. Ambulansefag kan jeg ta gjennom helse fonna eller rødekors også.


Hva ville dere valgt? Ambulanse eller barn og ungdom?

5 kommentarer

Jeg vet ikke, fordi begge er ganske interesante :-))

Maliiin' Foto&Mote.<3

04.07.2010 kl.13:33

er litt usikker der. :7

er du flink til å taste? =)

Cathrine Nesset - fotografi

04.07.2010 kl.13:41

Barne,-og ungdom ;-)

Ambulansepersonell har altfor stort ansvar.. Jeg hadde aldri tørt å blitt det ihvertfall :p

Liisa :)

04.07.2010 kl.14:17

Jeg har selv gått på barne og ungdom, veldig spennende linje. Nå skal jeg ut som lærling og gleder meg veldig :-)

Nemo

17.09.2012 kl.15:45

Det er og blir aldri om en vil eller ikke flytte på seg skal en bli noe så må en bare. Ambulanseyrket er spennende og hvor ingen dag er like og ja som noen nevner vi har et stort ansvar men vi er godt trent og bedre blir vi med årene og alle de nyteknologiske nyvinningene også.. Må nok skuffe deg med at Røde kors kun gir deg et kurs som er godkjent internt i røde kors/folkehjelpa og som kun kvalifiserer til vikariat ig 1linje mens sauda vgs er det som er nødvendig for å bli lærling....

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

22, Karmøy

Samboer med verdens beste Marius. Kjøpte hus sammen våren 2014. Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Eget fotostudio. Canon eos 70d. Canon Ixus 155. Bildene jeg tar kan dere se på fotocaro.no eller på fotocaro på facebook.

Stikkord:

Kategorier

Arkiv

hits