Hvilken karakter?

Jeg så på karakteren min i gym, å der står det:
Ferdighet (40%): 3
Gjennomføring (40%): 4
Kunnskap (20%): 5

Da må jeg vell få karakteren 4 i gym? I hvertfall etter det jeg mener. Resten av de andre blir vell karakteren 3. Samunnfag har jeg ikke fått hatt noe særlig med prøver, så da får jeg nok bare en 3 er, i norsk har vi bare sånn skit ting, så da blir det vell en sterk 3 er, hvis ikke han er snill og gir meg en 4 er. I PTF får jeg nok karakteren 4 og i helsefremmende, yrkesfag og kommunikasjon får jeg nok 3. I hvertfall slik jeg tror det kommer til å ende.

Snart ferdig med skolen, jippi. Vi har denne uken igjen, men er ferdig kvart over 11 i dag, begynner 9 i morgen og skal arbeide med eksamen, fri med lesing på torsdag, og fredag er det eksamen, men siden jeg er den siste får jeg sove lenge. Skriver hvordan neste uke er senere i uken. Vet det blir en til klassetur på mandag, og kort dag på tirsdag, det er alt jeg vet. Å ryddedag på fredagen. Onsdagen og torsdagen er jeg usikker på enda. Så er det uken etter der, da har vi fri mandag, møte opp på skolen tirsdag kl 9 for å få vite om de kommer opp i muntlig, kommer vi opp må vi være på skolen osv, og slipper vi unda får vi sommerferie, må bare komme på avslutningen på skolen på torsdagen fra 2-4. Så håper så inderlig at jeg slipper muntlig, da dør jeg. Er ikke flink til det jeg.


Er dere sikker på noen karakterer?
Når får dere sommerferie?

3 kommentarer

Synne

01.06.2010 kl.08:22

Hmm.. Tror vel jeg får 4er på det meste, men er ikke så sikker på gym da.. Heh, det er ikke min sterkeste side akkurat x)

Bjørn-Eirik

01.06.2010 kl.09:36

oi, du har da hvertfall planene for de neste to ukene klare.
fra tiende gikk jeg ut med femmer i alt untatt nynorsk, som fikk firer, men i år har jeg tatt meg skolefri så da.. nei da blir det stryk i alle fag da...

A r a n e e♥

01.06.2010 kl.13:05

18 juni.. ikkje så lenge til:)

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

22, Karmøy

Samboer med verdens beste Marius. Kjøpte hus sammen våren 2014. Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Eget fotostudio. Canon eos 70d. Canon Ixus 155. Bildene jeg tar kan dere se på fotocaro.no eller på fotocaro på facebook.

Stikkord:

Kategorier

Arkiv

hits