Jeg er lei

Nå sitter jeg på skolen, eller det har jeg gjort siden 07:45, og gjett hva vi har gjort. Vi har kun jobbet med akkuratt det samme i 4 timer, og nå er det 4 timer til med akkuratt det samme. Pleieplaner er noe skit, det er leddgikt også. Skal ha om det 2 timer i morgen, 2 timer på onsdag og 3 timer på torsdag. Jeg er møkklei av det allerede. Vil heller hjem og øve på diabetes prøven vi skal ha på nytt i morgen de 2 første timene. Jeg fikk karakteren 1 på den sist, og får jeg 1 eller 2 denne gang vil jeg slutte på skolen, og nå mener jeg det. Uansett hvor mye jeg leser så får jeg ikke bedre. Jeg gir snart opp alt på skolen, får jo ikke til noenting uansett. Jeg har mistet motet rettere sagt. Bare 2,5 timer så er det hjem, men 3 skoletimer igjen. Jeg vil hjem. Kun 4 uker til påskeferie.....

Et bilde jeg tok av Scratte, 2 dagen jeg hadde henne.

PCen min må forresten ha feber også, brenner meg jo på den. Skal ikke se bort i fra at den snart tar fyr. Hele pcen uten skjermen er kokvarm. Men der har du HP og vista. Bruker 15 minutter på å starte når de sa den skulle ta 1 minutt, er kokvarm og er treg.

Er du lei av skolen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

22, Karmøy

Samboer med verdens beste Marius. Kjøpte hus sammen våren 2014. Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Eget fotostudio. Canon eos 70d. Canon Ixus 155. Bildene jeg tar kan dere se på fotocaro.no eller på fotocaro på facebook.

Stikkord:

Kategorier

Arkiv

hits