Yess, enda mer fridager

I dag har vi hatt teori i hele 6 timer, det betyr at vi har hørt på lærere som har snakket. Er ikke helt klar i hodet nå kan vi vell si, og nå når timen begynner igjen fem over halv skal vi arbeide med oppgaver i 2 timer før jeg skal gå hjem. Er flink til å gå hjem fra skolen jeg tenk, 30 minutter å gå, men jeg må inrømme at jeg ikke er flink når jeg skal til skolen. Da tar jeg buss. Håper snøen snart forsvinner, da kan jeg begynne å sykle igjen.

Jaja, tilbake til overskriften. En lærer kom inn til oss å sa at vi får fri på torsdag, lærererne reiser til Bremen onsdagskveld, så da må vi være alene. Men vi får arbeide hjemme. Skal arbeide med livsglede for eldre, og må inrømme at jeg ikke aner hva jeg skal gjøre, og jeg må skrive en analyse eller hva det heter til boken "about a boy" som jeg ikke har begynt å lese en gang. Og på fredag så skal vi på et gamlehjem for å ha livsglede for eldre. Jeg har ikke lyst i det hele tatt, kan ikke tenke meg å masere og vaske føtter til gamle folk, komme i avisen med de stygge gule skjortene (jeg liker ikke fargen gul). Aner ikke når jeg skal være på gamlehjemmet en gang. Har ikke fått vite noen ting av klassen.

Læreren lyste i hvertfall opp dagen min når jeg får jobbe hjemme i stedet for på skolen. Da kan jeg jo begynne i morgen da, kan ikke i dag, pga jeg skal ha en prøve om diabetes i morgen og må lese på den. Uansett hvor bra jeg gjør det så får jeg ikke bedre enn karakteren 2, og får jeg det nå også vil jeg bare slutte på skolen mens jeg kan. Er jo ikke vits å gå på skole når du vet at du vil stryke i faget.


Jeg vil ha sommer nå. Fikk sommerfølelsen i går pga fuglene som kvitret, og det var sol. Det er det i dag også, så er det løye jeg savner sommeren?

Har dere fridager denne uken?

4 kommentarer

Ønsker deg en fin mandag ^^

Ingridha

08.02.2010 kl.15:11

Nei :-/

Ingridha

08.02.2010 kl.16:43

Sv; Ja, de er det da :)

KS

08.02.2010 kl.17:11

SV; Hehe, er noe rart med det :)

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

22, Karmøy

Samboer med verdens beste Marius. Kjøpte hus sammen våren 2014. Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Eget fotostudio. Canon eos 70d. Canon Ixus 155. Bildene jeg tar kan dere se på fotocaro.no eller på fotocaro på facebook.

Stikkord:

Kategorier

Arkiv

hits