4 skoletimer til helg

Nå begynner jeg å telle ned for fullt. Har snart helg, og gleder meg. Vi har storfriminutt nå, og har hatt fritime, så nå gjenstår det 2 timer med engelsk (uten lærer) og 2 timer med gym (volleyball). Tror jeg må lese boken også da i engelsk. Men kan heller tenke meg å finne et referat av boken på nett. Jeg klarer ikke å lese en hel bok på engelsk, er ikke flink i engelsk. Fatter jo ikke alltid hva læreren sier en gang. Vi har hatt HLR på skolen i dag, og selvsagt måtte læreren si at alle måtte se på meg siden jeg kan det. Jeg hater når folk ser på meg. Så skulle vi legge folk i sideleie også, og da ville alle at jeg skulle vise, men jeg nektet. Akkuratt som om jeg klarer å vise det til en klasse, får helt panikk jeg hvis folk skal se på hva jeg gjør. Er redd for å gjør feil. Tror jeg må bli flinkere med det, så angrer litt nå på at jeg ikke viste det. Læreren tok feil fot også. Jeg tenkte at jeg ikke skulle si noe. Trodde hun skulle klare det jeg. Nok om det.

Senere i dag skal jeg på rødekors fra 20:00 til 22:00, og heldigvis får jeg sove lenge i morgen. Er jo ikke hjemme før 22:30 i kveld da sånn ca. Og i morgen skal jeg på klassefest, da tenkte jeg å vaske i 12 eller 1 tiden, så tar jeg bussen hjem og går innom butikken da. Så er det å gjøre seg klar til festen som begynner 19:30 til langt ut på mindtnatt.

Savner denne pusen litt jeg. Håper hun har det bra hos de nye eierne.

Én kommentar

LisaCathrine

04.02.2010 kl.11:45

Sv: Det er alltid like godt og sove på skolen, men ekstra ille og våkne igjen -.-

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

22, Karmøy

Samboer med verdens beste Marius. Kjøpte hus sammen våren 2014. Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Eget fotostudio. Canon eos 70d. Canon Ixus 155. Bildene jeg tar kan dere se på fotocaro.no eller på fotocaro på facebook.

Stikkord:

Kategorier

Arkiv

hits