Lærerne hater meg

I dag hadde vi praktisk/muntlig tentamen eller eksamen eller hva det var. Jeg synes det gikk greit, men forstår ikke hvorfor jeg fikk karakteren 1. Men det er vell det at de hater meg siden de kun gir meg karakteren 2 på alle prøver å andre ting som jeg leverer inn. Er det løye jeg har lyst til å slutte på skolen? Mamma har bestemt seg for å snakke med dem, de driver jo tross alt med forskjellsbehandling. Lærerne kan dra seg en visse plass. Det med ambulanselinjen på den skolen er jeg faktisk glad for at de ikke fikk. Jeg vil ikke til Sauda for å gå på skole der, men jeg har ikke noe valg. Allerhelst vil jeg hoppe av skolen nå og ha det siste halve året som friår og kanskje finne meg en jobb.

Så til dere alle som vil bli helsefagarbeidere, ikke velg Åkrehamn videregående skole. De driver bare med forskjellsbehandling.

Ikke vil jeg på skolen mer før jul, jeg føler meg ikke velkommen der, det er ikke pga klassen, men på grunn av de teite lærerne. Men tror jeg skal slutte å klage på lærerne nå før de blir et evig langt innlegg.


Så klarer du å få meg på godt humør blir jeg veldig glad. Jeg bør se positivt på skolen at vi slutter 11:15 i morgen, onsdag er en lang og kjedelig dag, torsdag er kosedag og fredag er julefrokost og kirken. Vil ikke på julefrokosten på skolen, husker hvordan det var i fjor. Da hadde jeg skikkelig tannverk og var sur. Får håpe jeg slipper det i år.

I dag har jeg ikke gjort så mye. Jeg har laget en fotobok på en side som var treg og stoppet opp hele tiden. Men klarte til slutt å bli ferdig med den, etter hele 4 timer. Min oldemor skal få en, og bestemor skal få en. Jeg har også vært med mamma og hjulpet henne med noen julegaver, men resten av dagen har ikke vært noe særlig.

Her er et bilde av Danmark. Jeg vil tilbake og feire jul i Danmark med familien der. Har aldri fått feirt jul der, men bursdag har jeg fått feirt der.

Hva har du gjort i dag?
Hva hadde du gjort om du hadde hatt slike lærere?

2 kommentarer

HeidiG.

14.12.2009 kl.21:13

har bare vert på skolen og forberedt underholdning til juleballet :)

Utrolig fine bilder :D

Synne

14.12.2009 kl.21:28

Oj, seriøst? De kan jo ikke gi deg 1 hvis du faktisk gjorde no da?? Teite lærere.. Her jeg bor driver de også med forskjellsbehandling da. Siden jeg går på skole i en annen bygd enn der jeg bor, er det ikke så mange fra hjembygda der jeg går på skole. Og det virker som om lærerne hater oss Ørstinger, for de gir oss mye dårligere karakterer enn de andre :/

Hvis jeg hadde hatt slike lærere hadde jeg nok sendt brev til kommuna for å fått de sparka eller noe..

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

22, Karmøy

Samboer med verdens beste Marius. Kjøpte hus sammen våren 2014. Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Eget fotostudio. Canon eos 70d. Canon Ixus 155. Bildene jeg tar kan dere se på fotocaro.no eller på fotocaro på facebook.

Stikkord:

Kategorier

Arkiv

hits