1 time på skolen er supert

I dag har jeg kun vært på skolen i en time. Jeg kom til skolen 11:40, klokken 12:05 trakk jeg hva jeg skulle ha på tentamen, og jeg trakk selvfølgelig denne: demonstrere aktuelle hjelpemidler til bruk ved spising, og som pasienten kan bruke hjemme ved tilberedning av mat. Jeg visste ikke hva jeg skulle si eller gjøre, så jeg bare fant på noe tull. Jeg kom inn 12:15. Når jeg var ferdig med mitt skulle en i klassen måle blodtrykk og telle pulsen min. Jeg hadde 80 i puls, og blodtrykket var 120/60. Rett etter at jeg hadde hatt den praktiske delen, skulle jeg ha den muntlige. Jeg kom inn å satt meg. Læreren sa det bare var meg og henne, men så kikte jeg domt på henne å så på de 2 andre som også satt der inne. Vi var jo ikke alene, kan ikke late som jeg. Jeg var fremdeles nervøs og tenkte lenge og visste ikke helt hva jeg skulle svare. Men det må nå være postitivt når mentoren sa at jeg hadde gått gjennom alt og at hun ikke hadde noen spørsmål til meg. Så da kunne jeg få dra hjem. Først måtte jeg jo snakke med 2 stk som skulle inn etter meg, så måtte jeg snakke med en venn fra en annen klasse. Når klokken var 12:45 var jeg ferdig, og klokken 12:55 var jeg hjemme. Så en time på skolen burde det vært hver dag, det hadde vært helt supert.


Nå får jeg bare gå rundt å vente på karakterene jeg får, så får vi se om det gikk bra eller ikke. Får jeg fra 1 til 3 gikk det dårlig, får jeg fra 4 til 6 gikk det bra.

3 kommentarer

kult bilde!!::DD

sv; arh shit så kipt.. du må ha LYKKE TIL pene! :D:D Håper du får en kjempeflott dag og koser deg masse! Håper også helgen din var helt toppers! Ta vare på deg selv så lenge - du er verdifull vettu ;D

Synne

14.12.2009 kl.18:41

Heldig som bare hadde 1 time på skolen da! Men det gikk nok bra, siden mentoren sa du hadde fått med alt :) Jeg skal krysse fingrene mine for deg :D

Og nyydelig bilde :)
du er med i blogg vs blogg ;)

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

22, Karmøy

Samboer med verdens beste Marius. Kjøpte hus sammen våren 2014. Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Eget fotostudio. Canon eos 70d. Canon Ixus 155. Bildene jeg tar kan dere se på fotocaro.no eller på fotocaro på facebook.

Stikkord:

Kategorier

Arkiv

hits