Uten lærer, og ingenting å gjør!

Nå sitter jeg på skolen uten lærer, og ingenting å gjør. Det er ingen som har kommet inn til oss for å si hva vi skal gjøre eller noe. Spør du meg er dette en møkkaskole. Så nå sitter jeg her og kjeder livet mitt, og aner ikke hva jeg skal gjøre. Aller helst vil jeg sykle hjem igjen å legge meg under dynen med lyset på. Har så vondt i hodet, fordi jeg har klart å få bihulebetennelse igjen. Så i dag skriver jeg hvem som vinner, vil ikke vise det slakke trynet mitt til alle sammen.

Kanskje jeg skal se om jeg finner noen flere bilder på pcen å redigere bilder. Alle synes det er gøy når vi ikka har lærer, men jeg liker det faktisk best når vi har lærer, for da vet vi hva vi skal gjøre og slipper å surfe rundt på nettet og kjede oss. Så har du noen forslag til hva jeg kan gjøre må du bare komme med dem.

Legger med et bilde av meg og broren min da han ble døpt. Jeg var gudmoren hans.
cimg3132

Q:
Har dere lærere som er slik?

3 kommentarer

Ønsker deg og den fine bloggen din en kjempefin onsdag! :D

Synne

02.12.2009 kl.12:31

Haha, ja.. Og så har vi mange lærere som kommer, og bare lar oss sitte på pc'n mens h*n ikke gjør noe selv heller :P

Linda

02.12.2009 kl.14:07

sv: Oi så kult! hehe :D

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

22, Karmøy

Samboer med verdens beste Marius. Kjøpte hus sammen våren 2014. Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Eget fotostudio. Canon eos 70d. Canon Ixus 155. Bildene jeg tar kan dere se på fotocaro.no eller på fotocaro på facebook.

Stikkord:

Kategorier

Arkiv

hits